• Beste allen,

  Nu iedereen weer mag trainen volgens protocol hierbij het plan van aanpak van DKV. Dit plan moeten we ook indienen bij de gemeente. Het is van belang dat iedereen zich aan de regels houdt. We kunnen controle krijgen en er worden boetes gegeven bij niet naleven. Graag goed doorlezen!! Ook de posters in de bijlage graag lezen.

  Voor vragen kunnen jullie mij of Remy benaderen. Desinfectie en een oranje hesje liggen in de container. Dit elke keer goed opruimen.

  Corona coördinator bestuur : Remy te Beest

  Heel veel succes met de trainingen!

   

  Met vriendelijke groet,

  Namens het bestuur Lizzy Koster

   

  PLAN VAN AANPAK START TRAININGEN 11 MEI 2020 DKV.

   

  Corona coördinator vanuit bestuur Remy te Beest 0653806539 mail: bestuur@dkv-ijmuiden.nl

  Als er getraind wordt moet er 1 corona coördinator aanwezig zijn. Deze geeft of krijgt geen trainen. Teams moeten zelf iemand regelen. Duidelijk zichtbaar met het hesje wat in de container hangt. (Dit mag ook een ouder zijn of spelers omstebeurt). Vóór de start van de trainingen doorgeven aan Remy hoe het per training geregeld is. Trainers en/of enkele spelers zijn eerder aanwezig om materiaal klaar te zetten en houden onderling afstand. Trainers maken voor en na de trainingen ballen en palen schoon met desinfectiemiddel. Trainers hangen handdesinfectie (uit de container) naast/op het hek.  Trainers houden onderling afstand én afstand van de kinderen. Alle personen boven de 12 jaar houden onderling 1,5 m afstand. Trainers dienen hun training hierop aan te passen.

  In de container zijn ehbo spullen en de AED aanwezig.

  Ouders zetten kinderen zo veel mogelijk op de parkeerplaats af. Ze hoeven geen weg over te steken dus dat moet geen probleem geven. Ouders zijn niet aanwezig bij de training. Mocht dit wel nodig zijn bij bv de kangoeroes dan 1 ouder per kind buiten het hek en onderling afstand.

  Personen ouder dan 12 die op de fiets komen zetten hun fiets onderling op 1,5 meter afstand. Zet ook je fiets zo dicht mogelijk bij het veld waar je traint.

  Kom niet te vroeg op de training. Max 10 minuten voor aanvang.

  Je bent al omgekleed en hebt je handen gewassen voor je komt. Neem je eigen bidon mee. Je kan niet naar de wc of water drinken. De sporthal is dicht.

   

   

  Alle trainingen duren 1 uur.

  De jeugd start eenmaal per week.

  Start trainingen di 12 en  do 14 mei en za 16 mei

  Dinsdag:              E start 18 uur op veld 1

                             D start 18.15 op veld 2

  Donderdag           C start 18 uur op veld 1

                             A start 18.45 uur. Op veld 2

  Zaterdag             Kangoeroes 10.15 tot 11.00

   

  Senioren:

  2 keer per week op dinsdag en donderdag

  S1, 5 en 6  start 20 u en 20.15 op veld 1 en 2.

  Verdeeld over 2 teams. Max  32 personen verdeeld over 2 velden. Max 16 personen per veld.

  Van te voren inventariseren wie er komen en de verdeling maken wie met wie traint en op welk veld. Het ene team start om 20 u, het andere team om 20.15 ivm de drukte tijdens komen en gaan.

   

  Senioren 7  woensdag van 19.30 tot 20.30

   

  Er zijn 3 toegangshekken. Rood op de tekening hieronder. Alle hekken hebben dezelfde sleutel. Trainers krijgen een eigen sleutelbos.

  Veld 1 is het dichts bij de sporthal. Veld 2 is het verst weg.

  Teams die trainen op veld 1 nemen het 1e toegangshek. Teams die trainen op veld 2 nemen het 2e toegangshek. Door dit hek is het ook het handigst om materiaal te vervoeren. Het 3e en verste hek wordt voorlopig niet gebruikt.

  Iedereen boven de 12 gaat op afstand het veld op en af. Bij het hek handen desinfecteren.

  Iedereen gaat zo snel mogelijk na afloop naar huis.